Accountmanager (fulltime)

Er is een enorme vraag naar onze tijdloze fietsen, en daarmee ook behoefte aan uitbreiding van onze Business & Retail afdeling.

In deze nieuwe functie als Accountmanager ben jij het aanspreekpunt voor verschillende bestaande partners (zoals de Bijenkorf, Made.com en Zara) en potentiële nieuwe partners van Veloretti. Je adviseert hen over onze producten en mogelijkheden, verwerkt de verschillende orders, stuurt voorstellen en schakelt met je collega’s van o.a. Customer Care en de projectmanager. Uiteraard ga je in deze functie ook op pad met je Veloretti fiets, om tot een nog betere samenwerking met je partners te komen. En met alles wat je doet, boek je direct zichtbaar resultaat! De omzet van Veloretti zal verder stijgen en de tevredenheid van jouw klanten ook!

Je zal merken dat er ook best wat ad hoc zaken opgepakt moeten worden. Er komen regelmatig nieuwe aanvragen binnen, waar je direct mee aan de slag gaat. Je krijgt er energie van om deze leads om te zetten naar nieuwe relaties. We werken samen met veeleisende partners, het is belangrijk om je hoofd cool te houden en oplossingsgericht te kunnen werken.

Het leuke aan werken bij Veloretti is, dat niks in beton gegoten is. In deze functie ga je nieuwe markten verkennen. Welke partners passen goed bij het merk Veloretti en hoe kunnen we met deze partners samenwerken? Ook zijn er mogelijkheden om verder uit te breiden naar het buitenland. Kan je gelijk je Engelse en eventuele Duitse taalskills inzetten! Je krijgt super veel vrijheid om dit op te zetten.

Over Veloretti en je collega’s

Veloretti heeft een duidelijke missie: Getting people on bikes for their daily commute. Het merk Veloretti groeide in razend tempo uit tot één van de grootste online fietsmerken van Europa. Designed in Amsterdam, Handmade in Europe, Personal in all cities. 

Omdat Veloretti een scale-up company is, zoeken wij mensen die het leuk vinden om breder te denken dan alleen je eigen functie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en uitvoering van je functie. Je maakt veel mee van alle facetten van het bedrijf en je input wordt zeer gewaardeerd.

Je komt te werken in het Business & Retail team, dit team bestaat uit onder andere Business Development, het Customer Care team en de Flagship Store in Amsterdam. Je gaat samen met de business & retail manager de relaties verder uitbouwen en nieuwe relaties opzetten. Het team is gedreven en creatief. De sfeer is ontspannen, er heerst een open cultuur en er wordt veel met elkaar besproken en overlegd.

Wat bied jij ons?

We zijn op zoek naar een klantvriendelijke, betrokken nieuwe collega die zichzelf herkent in onderstaande omschrijving:

 • Het is belangrijk dat je weet hoe je klanten bindt, om zo de relaties verder uit te bouwen; Luisteren is een belangrijke vaardigheid, maar doortastend en resultaatgericht ook;
 • Omdat het werken bij Veloretti dynamisch is, zoeken wij iemand die daar goed mee om kan gaan en dit leuk vindt;
 • Je krijgt energie van klant afspraken, zowel fysiek als virtueel;
 • Er is in deze functie veel te doen, zelfstandig werken is een must. Uiteraard is er voldoende begeleiding, maar je bent gedreven om het beste eruit te halen.

Daarnaast zoeken wij iemand die:

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring heeft;
 • Een afgeronde HBO opleiding op zak heeft;
 • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft. Duits is een pré, in verband met de grote groeikansen op de Duitse markt.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een mooie vervolgstap in je carrière, waar je alle ruimte krijgt om er het maximale uit te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid van ons. We groeien hard in Nederland, maar ook internationaal. En jij kan daaraan bijdragen!
 • Omdat het bedrijf zo groeit, zijn er ook volop mogelijkheden om intern door te groeien. Je wordt verantwoordelijk voor steeds grotere accounts. Genoeg kansen op een mooie carrière dus.
 • Een bijzonder leuk en hecht team. We vinden het fijn om elkaar fysiek te ontmoeten en werken op het hoofdkantoor in Amsterdam, maar uiteraard is remote werken ook mogelijk. In het begin zal je wat meer op het HQ werken, zodat we je helemaal up-to-speed kunnen krijgen. Daarna is een combinatie mogelijk. Het hoofdkantoor is een creatieve en ontspannen ruimte, omdat er veel glas is heeft het een open karakter.

Daarnaast krijg je:

 • Een fulltime contract voor 40 uur per week;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden zoals: 25 vakantiedagen, deelname pensioenregeling en een laptop en telefoon van de zaak;
 • Uiteraard een Veloretti fiets.

Sounds good?

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan bij Veloretti in de functie van Accountmanager? Dan horen wij graag van je! Via deze link kan je solliciteren. We komen er binnen 5 werkdagen bij je op terug. Als wij dezelfde match zien als jou, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek.

 

Winkelwagen

×

Product title

1 x € 29.95

Verwijderen
 • Subtotaal € 0.00

 • Je bespaart € 0.00

 • Total € 0.00

Afrekenen