Bedrijfsfietsen

Heeft u al eens nagedacht over een eigen bedrijfsfiets? Wij produceren customized fietsen speciaal voor bedrijven.

Door het inzetten van (bedrijfs)fietsen stimuleert u uw werknemers gezond te leven. Een mooie bijkomstheid is dat dezelfde fiets een subtiele manier van branding voor uw bedrijf vormt. De fiets zal jarenlang in het straatbeeld te vinden zijn. De perfecte marketing tool!

Maatwerk

Wij denken graag mee aan het leveren van een maatoplossing, zodat de fiets bij uw bedrijf past. Bijvoorbeeld in een specifieke frame-kleur of in uw huisstijl. Geen probleem. De fiets wordt volledig op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Onze Businessmanager Tom werkt met u samen om het perfecte ontwerp te realiseren en hij is uw aanspreekpunt gedurende het gehele project. 

Wij hebben bedrijfsfietsen mogen maken voor de volgende klanten:

Spotify
SPACES
Grolsch
Adyen
Dr Oetker

Pepsi Co 
St Germain
Lucas Bols 
PayPal 
Omoda 
Binck Bank 
Handelsbanken
Marie-Stella-Maris 
Van Gils 
OHV

Ook zijn we de trotse officiële partner van het Amsterdam Dance Event (ADE). Onze "branded bikes" promoten een merk niet alleen, ze brengen het naar een hoger niveau. Wil je meer weten over de tofste manier om uw merk te promoten?

Let's get down to business

5 of meer fietsen

Uw bedrijfslogo wordt geplaatst op het frame en voeg eigen accessoires toe.

50 of meer fietsen

Kies uw frame-kleur, bedrijfslogo en voeg eigen accessoires toe.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw eigen bedrijfsfietsen te bespreken. Stuur een e-mail naar tom@veloretti.com of bel 020-2611433