DE JUISTE MAAT

De framemaat is de hoogte van een fiets, en al onze fietsen zijn verkrijgbaar in twee maten. We willen er zeker van zijn dat je de framemaat kiest die het beste bij je past, zodat je veilig de weg op gaat. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen.

Volwassenen

Je vraagt je waarschijnlijk af welke maat fiets je moet hebben? Hieronder zie je welke framemaat het beste bij je lengte past. De juiste maat is essentieel om lekker en ontspannen te kunnen fietsen. Het maakt je fiets ook efficiënter en gemakkelijker te besturen. Als je niet 100% zeker weet welke framemaat je moet kiezen, kom dan langs in onze winkel in Amsterdam voor een proefrit. Wij helpen je dan bepalen welke maat het beste voor je is.

DAMES

HEREN

KIDS

De Veloretti-kinderfietsen zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen: als loopfiets en als fiets met pedalen. Weet je niet zeker welke maat het beste is voor je kind? Met behulp van deze tabel kun je bepalen welke maat bij je kind past.

HULP NODIG?

Kun je je framemaat niet vinden? Heb je hulp nodig met meten? We zijn er om je te helpen! Stuur een e-mail naar info@veloretti.com. We reageren dan zo snel mogelijk.

Telephone

+31 (0)20-2611433